Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Négyen haltak meg az utakon a hétvégén

42 súlyos és 97 könnyű sérülés történt.

At elmúlt hétvégén a rendőrök 143 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek az országban. Ezek közül négy halálos kimenetelű közlekedési baleset volt. Négyen vesztették életüket, 42 súlyos és 97 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 465 személyt fogott el, közülük 72 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 298 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 473 személyt állítottak elő, köztük 211 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 14 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 313 esetben foganatosítottak.

Magyarország területén ezen a hétvégén a rendőrök és katonák 276 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron, további 132 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon.

Hazánk területén 22 fő határsértőt fogtak el a rendőrök és katonák, 1 személy ellen közokirat-hamisítás, további 7 személy ellen embercsempészés miatt indult büntetőeljárás - összegez a rendőrség a honlapján.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló

Tovább az oldalra