Ez ám a szülinap: meglepték a négyéves Marcit a soproni rendőrök

Az óvodás kisfiú nagymamája írt levelet a Soproni Rendőrkapitányságra, hogy segítsenek örömöt szerezni unokájának születésnapja alkalmából.

Levelében Marcell nagymamája megírta, hogy unokája számára azért is különösen fontosak a rendőrök, mert nagypapája, akivel szinte mindig rendőröset játszik, bűnügyi technikusként szolgált a kapitányságon.

A kisfiú először nagyon megilletődve fogadta a házuk elé érkező rendőrautót, édesanyja öléből nem tágítva köszöntötte az ajándékot hozó Nagy Csaba rendőr főtörzsőrmestert és Agárdi Imre rendőr törzsőrmester. Viszont miután beült a tiszteletére kék fénnyel villogó gépjárműbe, már szívesen elegyedett szóba a járőrökkel.

Eleinte nem is ment könnyen a barátkozás, de az autó megtette a hatását.
Soproni Rendőrkapitányság

Elmesélte, hogy legjobb barátjával, Alexszel, az óvodában gyakran játszanak rendőrautókkal és –motorokkal. Otthon pedig a nagypapával szeret legjobban játszani, aki már meg is tanította a stop tábla jelentésére, és ujjlenyomatokat is készített vele. A rendőri munkát nagyon veszélyesnek tartja, ezért majd csak „nagyfiú” korában szeretné eldönti, akar-e rendőr lenni. Ha most kellene választania, biztosan nyomozónak állna.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű