Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Négyezer forintot vitt el, miután megerőszakolta a 49 éves nőt

Mintha csak egy bűnügyi film jelenetei váltak volna valóra Gödöllőn.

„Ott maradsz, különben megöllek”

– ordította az ismeretlen férfi, miután a gyanú szerint otthonában rátámadt egy 49 éves nőre. Berángatta a hálószobába, megerőszakolta, majd elvitte néhány ezer forintját.

Mintha egy bűnügyi film elevenedett volna meg

A nő egyedül volt otthon 2020. január 18-án este, amikor zajt hallott a konyhából.

Az előszobába érve egy vadidegen férfivel találta szembe magát.

A saját védelme érdekében magánál tartott gázspray-vel lefújta az ismeretlent, ám ez nem elriasztotta, hanem felbőszítette a férfit.

Megragadta a nő csuklóját, ököllel többször megütötte, berángatta a hálószobába, lelökte az ágyra és a fejét egy babzsákkal lenyomva tartotta.

Miközben megerőszakolta folyamatosan életének kioltásával fenyegette.

Egy óvatlan pillanatban a nőnek sikerült elérnie az ágya melletti szekrényen lévő konyhakést, de támadója kicsavarta a kezéből.

Miután megvágta vele a nőt, ráparancsolt, hogy maradjon az ágyon, ő pedig átkutatta áldozata táskáját és kabátját.

Négyezer forintot zsebre téve elmenekült a helyszínről.

A támadásban megsérült nőt a mentők kórházba vitték, ahol begipszelték eltört csuklóját és ellátták zúzódásait.

Hónapokig nyomultak utána

A gödöllői nyomozók hónapokon keresztül próbálták az áldozattól kapott személyleírás alapján azonosítani a támadót.

Áttörést 2020. június közepén értek el. Akkorra sikerült megállapítaniuk, hogy a bűncselekményt nagy valószínűséggel a tiszafüredi lakcímmel rendelkező, ám ott életvitelszerűen nem tartózkodó P. Dániel követte el.

Egyetlen ismert címén hiába keresték, visszatérően ellenőrizték, elfogatóparancsot adtak ki ellene, minden lehetséges módon igyekeztek felkutatni.

Végül 2020. június 19-én fogták el a tiszafüredi vasútállomáson.

P. Dániel kihallgatásán a gyanúsítás ellen panaszt nem tett, a bűncselekmény elkövetését elismerte, tettére magyarázatot nem tudott adni.

Az azóta letartóztatott 26 éves férfi ellen szexuális erőszak, kifosztás és testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra