Negyven tonnás fát szállító kamionok korzóznak majd a kőszegi kertek alatt

Petíciót is indítottak a helyiek, hogy megakadályozzák a nemrég bejelentett erdészeti útvonal megépítését.

Nagy port kavart Kőszegen a Szombathelyi Erdészeti Zrt. által tervezett erdészeti út, mely a Pogányokban és a kőszegi Mohás út mentén húzódna. Két évvel ezelőtt az erdészet már megkísérelte megépíteni az utat, de akkor civil összefogással sikerült ezt meghiúsítani.

Riportunkban bemutatjuk, mit szólnak a környék lakói a tervekhez, hol húzódik majd a tervezett út és milyen hatással lesz ez az erdőszéli házak lakóira.

Az üggyel kapcsolatban megkerestük a Szombathelyi Erdészeti Zrt. igazgatóságát is, ám riportunk megjelenéséig nem kaptunk válaszokat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet