Negyven tonnás fát szállító kamionok korzóznak majd a kőszegi kertek alatt

Petíciót is indítottak a helyiek, hogy megakadályozzák a nemrég bejelentett erdészeti útvonal megépítését.

Nagy port kavart Kőszegen a Szombathelyi Erdészeti Zrt. által tervezett erdészeti út, mely a Pogányokban és a kőszegi Mohás út mentén húzódna. Két évvel ezelőtt az erdészet már megkísérelte megépíteni az utat, de akkor civil összefogással sikerült ezt meghiúsítani.

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

Riportunkban bemutatjuk, mit szólnak a környék lakói a tervekhez, hol húzódik majd a tervezett út és milyen hatással lesz ez az erdőszéli házak lakóira.

Az üggyel kapcsolatban megkerestük a Szombathelyi Erdészeti Zrt. igazgatóságát is, ám riportunk megjelenéséig nem kaptunk válaszokat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet