Néhány óra alatt öt nőt öltek meg Bécsben

Péntek délután egy bécsi lakásban találtak holtan egy középkorú nőt és lányát. Majd késő este három fiatal nőt késeltek halálra.

Öt nő esett áldozatul erőszakos bűncselekményeknek Bécsben gyors egymásutánban, köztük egy anya és lánya, valamint három fiatal nő, akik egy "piroslámpás" bárban dolgoztak – írja az economix.hu.

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

A három fiatal nő elleni támadás rendkívül brutális volt, több helyiségben és különböző helyszíneken történt. Az áldozatok egyik munkatársa túlélte a támadást, mert bezárkózott egy szobába. Az áldozatok sérülései olyan súlyosak voltak, hogy az azonosításuk nehézséget okozott.

A feltételezett elkövetőt, egy 27 éves férfit gyorsan letartóztatták, aki agresszíven viselkedett az elfogása során és sokkolóval kellet megfékezni. A rendőrséget egy járókelő vagy szomszéd értesítette, aki vért észlelt az egyik helyszín közelében.

A másik esetben, ahol egy anyát és lányát öltek meg, még nem tartóztattak le senkit. A nő férjét gyanúsítják, aki azóta is szökésben van és nagy erőkkel keresik.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek