Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nem a szeretet csordul túl a kukában

Tudjuk, hogy a tömeg, a kapkodás, meg minden, no de mégis.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Mint olvasónk megörökítette nekünk és az örökkévalóságnak, a szombathelyi nagy Tescónál már nincs hová tenni a szemetet, hacsak nem a kuka mellé. Ennek fizikai okai vannak, két test nem lehet egyszerre ugyanazon a helyen, ahol már van szemét, oda másik nem kerülhet. Csinálni kellene neki, hogy a fizika is jól járjon és az emberek is, akik követnék az írott vagy íratlan szabályt már az óvoda óta, hogy ne szemeteljenek, a kép alapján pedig muszáj nekik. Ez erkölcsi aggályokat okoz, érzékenyebbeknek gyomorfekélyt, vagy netán előbuggyanó káromkodást. És a városnak sem jó egyáltalán, olyan szemétkupac feelingje lesz tőle. És ki szeret egy szemétkupacban élni? Na, ugye.

Most akkor?
olvasó
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Csak Szombathely

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra