Nem a szeretet csordul túl a kukában

Tudjuk, hogy a tömeg, a kapkodás, meg minden, no de mégis.

Mint olvasónk megörökítette nekünk és az örökkévalóságnak, a szombathelyi nagy Tescónál már nincs hová tenni a szemetet, hacsak nem a kuka mellé. Ennek fizikai okai vannak, két test nem lehet egyszerre ugyanazon a helyen, ahol már van szemét, oda másik nem kerülhet. Csinálni kellene neki, hogy a fizika is jól járjon és az emberek is, akik követnék az írott vagy íratlan szabályt már az óvoda óta, hogy ne szemeteljenek, a kép alapján pedig muszáj nekik. Ez erkölcsi aggályokat okoz, érzékenyebbeknek gyomorfekélyt, vagy netán előbuggyanó káromkodást. És a városnak sem jó egyáltalán, olyan szemétkupac feelingje lesz tőle. És ki szeret egy szemétkupacban élni? Na, ugye.

Most akkor?
olvasó
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely