A fideszes többség nem engedte, hogy újratárgyalják az 1-es busz menetrendjét

Még két hónapig marad a káosz Bogáton, Herényben és KISZ-lakótelepen.

Csütörtökön, a szombathelyi közgyűlésen Nemény András a buszmenetrendek újratárgyalását javasolta a lakossági felháborodások miatt és átadott 150 aláírást Dr. Puskás Tivadar polgármesternek, de a jelek szerint még ez is kevés volt ahhoz, hogy meggyőzze a fideszes városvezetést, hogy valamit tenni kellene az ügyben.

Egy darabig még nem tér vissza az 1-es busz
Mészáros Zsolt

Mivel márciusban nem akarnak (és nem is fognak) közgyűlést összehívni, addig biztosan marad – a finoman szólva is – elbaltázott menetrend és nem tér vissza a várva-várt 1-es buszok. Tóth Kálmán baloldali képviselő a Facebookon azt írta:

Dr. Nemény András képviselőtársammal azon leszünk, hogy rendkívüli ülést hívjunk össze a lehető leghamarabb a menetrend megváltoztatásával kapcsolatban. Nem hagyjuk, hogy a városvezetés lustasága miatt hónapokat csússzon a hiba kijavítása. Várom mindenki segítségét, aki szintén úgy látja, hogy azonnali beavatkozásra van szükség a buszközlekedéssel kapcsolatban. Köszönöm!

A közgyűlésen Rettegi Attila fideszes képviselő száját elhagyta egy

elmúltnyolcév

jellegű megnyilvánulás, mondván, a szocialisták a saját menetrend-javaslataikat akarják visszavonatni és később vizsgálják meg az ügyet, hogy ne okozzanak káoszt. Ez már csak azért is érdekes, mert a baloldali képviselők nem napirendi javaslatot tettek, csak azt kérték, hogy később tárgyaljanak az ügyben.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet