Nem ért haza az iskolából egy 13 éves kislány

A rendőrég a lakosság segítségét kéri.

A Gödöllői Rendőrkapitányság 13040/6310/2022. számon folytat eljárást a fiatal lány eltűnésének ügyében - írja a Police.hu .

A rendőrség adatai szerint a 13 éves diák 2022. szeptember 26-án 12 óra körül hagyta el gödöllői iskoláját, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem adott magáról.

Police.hu

A Gödöllői Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Csanya Anikó Maját felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-2897 telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívó számon.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Valódi tájékoztatásra vágysz? Vagy elég a propaganda? Dönthetsz! Támogasd a Nyugat.hu-t