Nem fogunk annyira örülni az esőnek, mint gondoljuk

A légkör tele van porral, azt mind ránk mossa majd.

Ha minden igaz, órákon belül megérkezhet a hidegfront és a csappadék Nyugat-Magyarországra, de nem feltétlen lesz maradék az örömünk, és nem csak a vihar és a lehetséges jég miatt.

Az Időkép.hu arra hívja fel a figyelmet, hogy

saras eső jöhet,

merthogy a déli áramlással Afrika felől jó adag szaharai por érkezett a napokban. A hidegfronttal érkező eső pedig kiülepíti a port a levegőből.

Ráadásul a poros levegő csak lassan tisztul, vasárnap és hétfőn a Dunától keletre továbbra is jelen lehet a légkörben. Vasárnap a Dunántúlon már tisztább csapadék valószínű.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Időjárás