Nem kell átszállniuk Bécsben a Magyarország felé tartó utasoknak

De akik Railjet-tel akarnak az osztrák főváros irányába utazni, érdemes korábban induló vonatot választani.

az osztrák vasúttársaság (ÖBB) tájékoztatása szerint október 2-től október 26-ig, a győri fővonalon végzett felújítás jelenlegi fázisához igazodva néhány Budapestről induló és Bécsen túl közlekedő Railjet xpress rövidebb útvonalon, csak Bécsig közlekedik.

A budapesti Keleti pályaudvarról 7.40 és 15.40 között kétóránként Bécsen át Münchenbe induló Railjetek csak Bécsig közlekednek, az utasok bécsi átszállással utazhatnak tovább a bajor főváros felé - írta közleményében a MÁV.

Azt javasolják, hogy a Bécsbe eljutáshoz a tervezettnél egy órával korábban induló nemzetközi vonatot válasszák.

Az ÖBB pénteken jelentette be Megunták az osztrákok a pontatlan magyar vasutat 2023. September 29. 12:58 , hogy levágja a magyar vonatokat a nyugat-európai hálózatról a sok késés és pontatlanság miatt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet