3 214 611 Ft, 145 támogató. Köszönjük!
Légy része az igazságnak!

Nem kell átszállniuk Bécsben a Magyarország felé tartó utasoknak

De akik Railjet-tel akarnak az osztrák főváros irányába utazni, érdemes korábban induló vonatot választani.

az osztrák vasúttársaság (ÖBB) tájékoztatása szerint október 2-től október 26-ig, a győri fővonalon végzett felújítás jelenlegi fázisához igazodva néhány Budapestről induló és Bécsen túl közlekedő Railjet xpress rövidebb útvonalon, csak Bécsig közlekedik.

A budapesti Keleti pályaudvarról 7.40 és 15.40 között kétóránként Bécsen át Münchenbe induló Railjetek csak Bécsig közlekednek, az utasok bécsi átszállással utazhatnak tovább a bajor főváros felé - írta közleményében a MÁV.

Azt javasolják, hogy a Bécsbe eljutáshoz a tervezettnél egy órával korábban induló nemzetközi vonatot válasszák.

Az ÖBB pénteken jelentette be Megunták az osztrákok a pontatlan magyar vasutat September 29. 12:58 , hogy levágja a magyar vonatokat a nyugat-európai hálózatról a sok késés és pontatlanság miatt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet