Közel 50 ezer szülő csatlakozhat a tiltakozó tanárokhoz

Február 29-én nagyon sokan nem fogják iskolába engedni gyermeküket, ezzel kiállva a megbénított oktatási rendszer miatt tiltakozó tanárok mellett.

Nyilvános Facebook-eseményben szerveződik egy újabb komoly tiltakozó akció az oktatási rendszer miatt. Cikkünk megjelenésekor több mint 7 ezren jeleztek vissza (érdeklődőként, vagy résztvevőként), de már több mint 48 ezer emberhez jutott el a felhívás és a számok továbbra is rohamosan emelkednek. Ez most arról szól, hogy a szülők az igazolható évi három hiányzásból egyet használjanak fel közösen és tömegesen február 29-én.

Február 13-án óriási tüntetést tartottak a pedagógusok, most a szülők szervezkednek
Unger András

Ha egyszerre többtízezren nem engedik iskolába a gyerekeiket, az több okból is komoly gyomros lehet a kormánynak: egyrészt azért, mert így a kormány hiába próbálja "béremelésnyavajgássá" bagatellizálni a problémát, amihez a szülőknek és a gyerekeknek nyilván semmi köze. Másrészt újabb több tízezer ember lesz látható, aki felemeli a szavát a NER romboló és központosító baromsága ellen és ez ugye rengeteg potenciális szavazót jelent.

Íme a felhívás:

Nem leszek suliban

Mi lenne, ha mi szülők is segítenénk a tanárokat, és egyértelműen jeleznénk a Tisztelt Kormányzat felé, hogy valódi és eredményes változást szeretnénk az oktatásban, nem csak a szokásos látszatintézkedéseket és uszító propagandát.
Sztrájkoljunk mi is! Ne engedd a gyerkedet 2016. FEBRUÁR 29-ÉN iskolába! Három nap hiányzást igazolhat a szülő, legyen ez az első figyelmeztetés! Fogjunk össze, így a gyerekek felügyelete is megoldható aznapra és láthatóvá válik az is, hogy MI, szülők szeretnénk-e a változást!
Oszd meg a bejegyzést, hogy minél többen csatlakozzanak!

Ui.: nem érdekelnek a lehúzó megjegyzések, a gyerekem jövője, boldogulása érdekel!

Az eseményhez itt lehet csatlakozni .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet