Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Már nem menő az űr, a gyerekek inkább YouTuberek akarnak lenni

Ezek a mai fiatalok!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Idén július 20-án lesz 50 éve, hogy Neil Armstrong gyerekek millióinak példaképévé vált, amikor a világon elsőként a Holdra lépett. Ezért most a Lego megbízásából felmérést készített a Harris Poll , amiből kiderül, hogy 50 év alatt bizony elég sok minden változott. A mai brit és amerikai gyerekek ugyanis inkább YouTuberek akarnak lenni, mintsem űrhajósok.

YouTube vs. világűr
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Háromezer 8 és 12 év közötti gyereket kérdeztek meg a kutatás során, hogy öt hivatás közül melyik lenne inkább az álmuk. Az öt felsorolt foglalkozás pedig az asztronauta, a zenész, a hivatásos sportoló, a tanár és a YouTuber/vlogger volt.

De még van remény! Ha az amerikai és brit gyerekek nem is vágynak az űrbe, a kínai csemeték még meghódíthatják a világűrt, ugyanis 56%-uk válaszolta, hogy űrhajósok lennének a legszívesebben.

Harris Poll
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Könnyű

Hirdetés