„Nem olyan nagy szám, de sajnos nekünk ezt kell csinálni” – Bepattantunk a szombathelyi kukások mellé

Elkísértük őket egy darabig, közben beszélgettünk és megnéztük, hogyan dolgoznak.

Mióta világ a világ, a gyerekek csillogó szemekkel nézik a nagy narancssárga autót, ami ráérősen rója az utakat és amiről folyamatosan fel és lepattannak a szorgos, szintén narancssárga ruhás dolgozók.

És bevalljuk, egy kicsit mi is gyereknek éreztük magunkat, amikor egy októberi napon beszálltunk az egyik szombathelyi sofőr mellé és a nyakunkba vettük a várost.

Elkísértük őket egy darabig, közben beszélgettünk, megnéztük, hogy mit és hogyan csinálnak, zárásként pedig a telepre is belestünk, hogy megmutathassuk azt is, mi lesz a szemetünkkel.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Video