Nem sok jó vár ránk a jövő héten: eső, hó, szél, lehűlés

Tél lesz tehát.

Hétfőn nagyobb részt borús lesz az idő, csak néhány órára süt ki a nap. Délután elszórtan csapadék várható, nyugaton és délen az esőnek, míg északkelet felé haladva a havas esőnek, hónak van nagyobb esélye. A szél is felerősödik, helyenként viharos lökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és plusz 7 fok között valószínű.

Kedden elszórtan zápor és hózápor is előfordulhat. A szél nagy területen megerősödik, helyenként viharossá fokozódik. Hajnalban általában mínusz 4 és plusz 2 fok között alakul a hőmérséklet, kora délután 3-9 fokot mérhetnek.

Szerdán közepesen felhős időre lehet számítani, szórványosan előfordulhat csapadék, zömében záporok, de északkeleten hózáporok is kialakulhatnak. A szél főként az északkeleti részeken lesz erős, egy-egy viharos lökés sem kizárt. A minimum-hőmérséklet általában mínusz 4 és plusz 4 fok között várható, a maximum 5 és 10 fok között alakul.

Csütörtökön közepesen vagy erősen felhős idő várható. Szórványosan előfordulhat csapadék, északkeleten havas eső, hózápor is lehetséges. A szél helyenként viharossá fokozódik. A minimum-hőmérséklet általában mínusz 3 és plusz 4 fok között alakul, a csúcsérték 3 és 9 fok között valószínű.

Pénteken több órára kisüthet a nap, de elszórtan kialakulhat hózápor. Helyenként továbbra is számítani lehet erős széllökésekre. Hajnalban általában mínusz 6 és plusz 1, kora délután 0 és plusz 6 fok közötti hőmérsékletet mérhetnek.

Szombaton elszórtan kialakulhat zápor, hózápor. Az élénk szelet helyenként erős lökések kísérhetik. Hajnalban mínusz 5 és plusz 1, kora délután 0 és plusz 6 fok között alakul a hőmérséklet.

Vasárnap helyenként fordulhat csak elő hózápor. Élénk, helyenként erős lesz a szél. A hőmérséklet hajnalban mínusz 7 és plusz 1, kora délután mínusz 1 és plusz 5 fok között alakul.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Időjárás