Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nem tetszett a szomszédoknak a zaj: lépcsőházi verekedés lett a szombathelyi házibuliból

Előkerült egy kalapács is a vita hevében.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Szombathelyi Járási Ügyészség garázdaság miatt emelt vádat egy nővel és két férfival szemben. A vád szerint az egyik vádlott 2020 áprilisában szombathelyi lakásán, családi rendezvényen vett részt, amin zenét hallgattak. Az alattuk lévő lakásban lakó férfi és nő vádlottat zavarta a hangos zene, ezért felmentek és bekopogtak a lakásba, majd szóváltásba keveredtek az ajtót nyitó vádlottal, aki felszólította őket a távozásra - ismertette az esetet szerda reggel a Vas Megyei Főügyészség.

Miután a felszólításnak nem tettek eleget, a felső lakásban lakó férfi vádlott tolni kezdte a lépcső fele a másik férfi vádlottat, majd dulakodni kezdtek, megfogták egymás nyakát és megütötték egymást.

Ekkor a nő vádlott a kezében lévő kalapáccsal – amit azért vitt magával, hogy ha a férjét bántalmazzák, azzal védje meg őt - többször megütötte a felettük lévő lakásban lakó vádlottat, aki emiatt kétszer megütötte a nő karját.

Mindhárom vádlott 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

A Szombathelyi Járási Ügyészség a nőt csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettével, míg a két férfit csoportosan elkövetett garázdaság bűntettével vádolja.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés

Sokkoló

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra