Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Nem tetszett neki, hogy a háza elé parkolnak - most súlyos fenyegetés miatt letartóztatásban van

Eléggé elfajult a helyzet: gázolással, gyilkossággal fenyegetőzött a férfi.

Egy korábban átlagos polgárként élő férfi egy óvodával szemben lakik Cegléden, de nem bírta elviselni, hogy a szülők, autójukkal mindig az ő ingatlana előtt állnak meg reggel és délután - számolt be a Blikk . Ezt éveken keresztül szinte heti rendszerességgel jelezte a városi képviselőtestület egyik tagjának, majd a fogadóórákon is megjelent, ahol trágár szavakkal szidalmazta a képviselőt, változás azonban nem történt.

A helyzet odáig fajult, hogy a férfi e-mailben több millió forint kártérítést követelt a képviselőtől, és azt ígérte, hogy

ha valaki a kapujába parkol, mindenkit elgázol.

Ezt követően pedig üzenetet küldött a Ceglédi Rendőrkapitányságnak is, 10 milliót követelve fájdalomdíjként,

ellenkező esetben megöli a képviselőt.

A rendőrség ezek után előállította a férfit, aki jelenleg letartóztatásban van, súlyos fenyegetéssel elkövetett zsarolás bűntettének kísérlete miatt.

A lap szerint a férfi azóta megbánta tettét, bocsánatot is kérne, és úgy véli: a legjobb megoldás az lehet, ha inkább elköltözik. Ügyvédje szerint "ez az ügy valójában nem a zsarolásról szól, hanem egy kétségbeesett ember elhibázott lépéséről".

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra