Nem tett vallomást az újbudai óvodás zaklatásával gyanúsított pedagógiai asszisztens

Letartóztatták. A bíróság a kényszerintézkedés helyéül az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyintézetet jelölte ki.

Nem tett vallomást a nyomozás jelenlegi szakaszában az a pedagógiai asszisztens, akit szombaton tartóztatott le a bíróság szexuális kényszerítés bűntettének gyanúja miatt – tudta meg a 24.hu. Értesüléseik szerint egy gyermek abuzálása miatt vonták felelősségre a férfit.

A férfi hat éve dolgozott a Gazdagréti Szivárvány Óvodában pedagógiai asszisztensként, de miután büntetőeljárás indult vele szemben, azonnali hatállyal megszüntették a munkaviszonyát.

Újbuda Önkormányzata a péntek délutáni közleményében azt közölte, hogy a kerület polgármestere azonnali belső vizsgálatot indított az ügyben, miután valaki névtelenül feljelentést tett a rendőrségen. Az óvoda vezetése péntek reggel levélben értesítette a szülőket a történtekről.

A bíróság szombaton elrendelte a bűncselekménnyel gyanúsított férfi letartóztatását, és a kényszerintézkedés helyéül az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyintézetet jelölte ki.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek