Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nem történt emberölés a Bolyai utcában

Mint kiderült, egy helyi Facebook-csoportban említette meg valaki, hogy egy halottat szállítottak el az egyik házból és a férfit a fia verte agyon.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egy Facebook-csoportban állította valaki, hogy egy fiú megölte az apját a szombathelyi Bolyai János utcában, a gyilkosság híre pedig hamarosan máshol is felbukkant. Mint kiderült, egy helyi Facebook-csoportban említette meg valaki, hogy egy halottat szállítottak el az egyik házból és a férfit a fia verte agyon. Később ez a "hír" már késeléssel terjedt, azonos helyszínnel és az informátor úgy tudta, hogy a fiú drogos volt és nem kapott pénzt anyagra, ezért ölte meg az apját.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Megkerestük hát a Vas Megyei Rendőr-főkapitányságot és feltettük a kérdéseinket az állítólagos emberöléssel kapcsolatban. Megkérdeztük, hogy a Bolyai János utcában történt-e haláleset pénteken? Ha igen, akkor természetes halálról, vagy rendkívüli halálesetről van szó? Az utóbbi esetén felmerült-e az idegenkezűség gyanúja? Ha emberölés történt, akkor mi a helyzet az elkövetővel? Keresik, vagy őrizetbe vették?  Ha történt haláleset, akkor indult-e eljárás és ha igen, akkor mi miatt?

A kérdéseinkre szűkszavú, egymondatos válasz érkezett: "A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság a megkeresésben szereplő esettel kapcsolatban nem folytat eljárást." - Ebből arra következtetünk, hogy haláleset valószínűleg tényleg történhetett, de azzal kapcsolatban nem merült fel semmilyen rendkívüli körülmény. Egy biztos: emberölés, vagy bántalmazás esetén biztosan indult volna rendőrségi eljárás.

A hír elindítójától kiderült, hogy ő halottszállítót és "kicsi mentőautót" (orvosi kocsit) látott, valamint egy rendőrautót, a továbbiakat "hallomás alapján" írta le, viszont tényként tálalva.  Emberölés esetén feltehetőleg nem egy rendőrautó állt volna a ház előtt és hosszú órákig zajlik a helyszíni szemle.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sokkoló

Hirdetés