Úgy néz ki, idén lesz adventi vásár Szombathelyen

Persze, ha a negyedik hullám is úgy akarja.

Bár nem tudni még, hogy mit tartogat a koronavírus-járvány negyedik hulláma, Szombathely már készül az adventi vásárra. Ami nem is meglepő, hiszen egy évvel ezelőtt nem volt éppen jó helyzetben az ország a pandémiát tekintve, így végül sokak nagy bánatára csak karácsonyi díszbe öltöztették a várost, Karácsonyi fényben izzik a szombathelyi Fő tér 2020. November 27. 20:13 maga a vásár elmaradt.

Most viszont egyelőre még nincs szó szigorításokról, így megkérdeztük a városházát, hogy a nyári-őszi programdömping után mire számíthatunk, vannak-e terveik a karácsonyi időszakkal kapcsolatban.

Mészáros D. Zsolt

És igaz, hogy még semmi sem biztos, de reménykedni lehet. Az önkormányzat ugyanis bár fenntartásokkal, de bizakodva tekint a téli időszakra, így már el is kezdték a szervezkedést a 2021-es adventi vásárral kapcsolatban.

„Tekintettel a város anyagi helyzetére, az idei vásárt – amennyiben azt az aktuális járványügyi helyzet is lehetővé teszi – sokkal meghittebb hangulatúra tervezzük, segítve főként a helyi kereskedők és vállalkozások bemutatkozását” – zárták a választ.

Mi pedig most megkérdezzük Önöket is.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra