Nem volt esküvő ezen a héten Szombathelyen

Íme az anyakönyvi hírek.

SZÜLETÉS: 

Horváth Tamás László és Farkas Beáta fia: Mátyás, Iróczki Róbert és Nagy Felícia fia: Balázs, Hajmási Milán és Török Noémi fia: Olivér, Róka Gábor és Pongrácz Barbara fia: Marcell Gábor, Busai Zoltán István és Géczi Erzsébet fia: Benjamin Ádám, Varga Tamás és Lauschmann Rita fia: Zsombor, Czeglédi Ernő és Ódor Nikoletta fia: Vencel, Lakézi Benjámin Milán és Gerencsér Eszter fia: Marcell, Kovács László és Gaál Anikó leánya: Emília, Horváth Péter és Nagy Boglárka Margit fia: Márton, Tóth József és Mile Vivien fia: Tamás, Rábai László Pál és Gombás Adrienn leánya: Boróka, Stubics Gábor és dr. Nagy Zsanett leánya: Luca, Elmetenawi Tarek Samir Gomaa Farag Hussien és Gueth Nóra leánya: Amina, Marosi Zsolt és Szabó Alexandra fia: Maxim, Kálmán Tamás és Somogyi Ivett leánya: Kiara, Bazsó Attila és Bodza Cintia leánya: Fanni Hédi, Ősze József András és Ruzsa Viktória leánya: Emili, Schwahofer Gábor és Nagy Krisztina fia: Ádám, Szűcs Gábor és Toldy Annamária leánya: Róza, Tóth Ádám és Mozsár Viktória Veronika leánya: Anna, Zolnai Bertalan és Heck Georgina fia: Olivér, Csizmazia Ákos és Hajmási Petra leánya: Éva Anna, Tompa Attila és Horváth Iringó Anita fia: Alán Attila, Bukovenszky Richárd és Németh Anita Edit fia: Ádám, Lagler-Duff Charley Gavin és Chapman Nicole Laura Jade fia: Reef, Lakatos Tamás és Szemes Csenge fia: Leó Kelvin, Hajszán Zoltán és Babos Noémi leánya: Zelma, Kovács Krisztián és Kökény Adrienn leánya: Panna.

HALÁLESET:

   

Szabadfi József, Horváth János, Diénes Zoltán, Németh Rezsőné Páll Katalin, Budai Péterné Tárkányi Ágnes Ildikó, Németh Lajos, Könye Antalné Mikulcza Magdolna, Németh László, Boros Ágnes Mária, Kovács Ferenc Tamásné Tóth Gyöngyi, Gombkötő Béláné Virág Mária Valéria, Baranyai Mihály, Varga Zoltán, Németh Istvánné Ódor Amália, Szinger István.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Anyakönyvi hírek