Nem hajléktalan volt trafóházban halálos áramütést szenvedett férfi

Szerdán éjjel elment az áram sok szombathelyi háztartásban, mert egy férfit halálos áramütést ért egy belvárosi trafóházban. Beszéltünk az áldozat több ismerősével és elmentünk a helyszínre is.
Az esetről korábban részletesen beszámoltunk. Akkor azt írtuk, hogy az elhunyt egy 50 év körüli hajléktalan férfi lehetett és a trafóházban látszólag már többször aludt valaki.

Azóta megkérdeztük az elhunyt több ismerősét is. Volt, aki a haláleset előtt fél nappal még beszélt vele és mindannyian kizártnak tartják, hogy a férfi öngyilkossági szándékkal ment volna a trafóházba.

Nem volt hajléktalan a trafóházban halálos áramütést szenvedett férfi
TM/Nyugat.hu

Információnk szerint az építőiparban dolgozó 53 éves férfinek lehettek ugyan magánéleti problémái, de az elmondások alapján egyáltalán nem életszerű, hogy egy trafóházba menjen meghalni, hogy ott egy nagyfeszültségű áramütés érje.

Azt is elmondták, hogy a trafóház huzamosabb ideje nyitva volt és abban valóban hajléktalanok húzták meg magukat időnként.

Hozzátesszük, hogy a trafóház közvetlen szomszédságában egy általános iskola sportpályája van és az iskola hátsó kijárata is a közelben található.

Nem volt hajléktalan a trafóházban halálos áramütést szenvedett férfi
TM/Nyugat.hu

Viszont a trafóház ajtaja melletti ürülékkupacok talán elrettentőleg hathattak azokra, akik odakíváncsiskodtak volna a bejárathoz.

Nem volt hajléktalan a trafóházban halálos áramütést szenvedett férfi
TM/Nyugat.hu

Közelebb is mentünk az épülethez, hogy megnézzük, vannak-e rongálódásnyomok az ajtaján. Ilyet nem találtunk, ami azt jelenti, hogy az ajtó vagy nyitva volt, vagy valakinek volt hozzá kulcsa és a későbbi áldozat így be tudott jutni.

Nem volt hajléktalan a trafóházban halálos áramütést szenvedett férfi
TM/Nyugat.hu

Szintén az áldozat ismerősei mondták el azt is, hogy a férfi rendszeresen fogyasztott alkoholt, így lehet, hogy megtántorodott, vagy elesett a trafóház sötétjében. Azt mindannyian megerősítették, hogy volt lakása, vagyis nem volt hajléktalan.

A rendőrség vizsgálja a haláleset körülményeit.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló