Nem volt jogsija, mégis autóba ült, ráadásul ittasan

Az egyik faluban csípték el.

Vas megyében az elmúlt napban három, személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

Egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek a vasi egyenruhások, akinél Nemeskocson mutatott pozitív értéket az alkoholteszter. Az igazoltatás során megállapították továbbá, hogy a férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel sem. Ellene ittas járművezetés miatt büntetőeljárást, engedély nélküli vezetés miatt pedig szabálysértési eljárást kezdeményeztek az illetékes rendőrkapitányságon.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek