Nem szedték szét az emberek aranyvasárnap a szombathelyi bevásárlóközpontokat

Több magyarázata is lehet a foghíjas parkolóknak.

Kollégánk szeretett volna készíteni néhány felvételt arról, hogy mekkora tömeg van aranyvasárnapon a szombathelyi bevásárlóközpontoknál, a város határában.

Sajnos hamar vége lett a fotózásnak, mert kamikaze galambok támadtak a drónra és hát győztek is. Erről kicsit részletesebben itt Galambok támadtak drónra Szombathely határában 2021. December 19. 21:07 írtunk és egy videót is mutattunk. (A felvételek egyébként legálisak, bejelentett repülés során készültek.)

De visszatérve a nagy karácsonyi vásárlós hajrára, sok autó volt a parkolóban, viszont idén nem volt teltház. Úgy néz ki, mindenki ügyes volt a karácsonyi bevásárlással.

Vagy a járvány hatása érződik itt is, az emberek nem szívesen mennek zárt helyekre.

De az is elképzelhető, hogy anyagi okai vannak a visszafogottabb aranyvasárnapnak.

TM

Hozzátesszük, hogy egyébként nem csak a nagy bevásárlóközpontoknál alakultak így a dolgok. Azt mondják a belvárosi árusok és boltosok, hogy náluk is érezhetően kisebb karácsonyi forgalom, mint az megelőző években.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely