Nem volt víz a hétvégi Haladás - Vasas meccsen a Sportkomplexum egyes részein

Túl hideg volt, a rendszer nem bírta. 700 embert érintett a dolog.

Simán, 3-0-ra győzte le szombaton a Szombathelyi Haladás a Vasas gárdáját. Bár a pályán győzött a Hali, az időjárással szemben alulmaradt. Történt ugyanis, hogy a Haladás B-közép szektorában helyet foglalók víz nélkül maradtak. A Sportkomplexum ezen szektorának vécéit nem lehetett öblíteni, a drukkerek kezet mosni sem tudtak. Sőt, a szektorhoz tartozó büfébe is kannákban kellett a vizet hordani.

Hiába akartak kezet mosni a B-középben helyet foglalók, a csapból nem folyt a víz
nyugat.hu

Megkérdeztük Tóth Miklóst, a Haladás focicsapatát működtető kft. ügyvezetőjét, hogy mi történt. A múlt hét csütörtökétől ugyanis már a focicsapat a komplexum stadion részének üzemeltetője.

Az ügyvezető azt mondta, hogy ősszel az utolsó meccs után víztelenítették és légtelenítették a rendszert, nehogy a hidegben bármi is elfagyjon. Pénteken próbálták a rendszert újra feltölteni.

a csövek azonban annyira hidegek voltak, hogy a víz belefagyott. A stadion összes többi részében volt víz, csupán a B-középhez vezető cső fagyott be.

Az ügyvezető azt mondta, hogy csövet cserélni nem kell, szét nem fagyott a rendszer. Mihelyst kicsit enyhül az időjárás, a víz is tovább fog folyni.

A szombati Haladás-Vasas meccsen 2866 néző volt kint, ebből 700-an a víztelenségben érintett B-középben foglaltak helyet.

A Haladás Sportkomplexumot tavaly november 8-án adták át, 15,2 milliárd forintba került az adófizetőknek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport