Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nemény András kiáll az összefogás és az LMP-s képviselőjelöltjük mellett

Az Éljen Szombathely polgármester-jelöltje szerint aki kritizálja az ellenzéki jelölteket, az a Fidesz malmára hajtja a vizet.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nemrég Czeglédy Csaba írt egy kritikus bejegyzést A házi őrizetből frissen szabadult Czeglédy keményen beszólt a szombathelyi politikában egyre nagyobb szerepet kapott LMP-nek 2019. March 08. 19:05 Németh Ákos LMP-tag ellenzéki jelöltről a Facebookon, miután Puskás Tivadar fideszes polgármester nyomán Puskás Tivadar polgármester telefonkampányba kezdett 2019. March 01. 19:32 az ellenzék nevében Németh is A polgármester után az ellenzék is telefonkampányba kezdett Szombathelyen 2019. March 07. 17:11 telefon kampányban kezdett Szombathelyen. Némethet egyébként a nemrég elhunyt Gyebrovszki János szocialista politikus körzetében indítják majd.

Most pedig az az LMP, akik önerőből be sem jutottak a képviselő-testületbe, akik még tavaly tavasszal sem fogtak össze velünk Szombathelyen, fürdenek abban a sikerben, amihez az égvilágon semmi közük nincsen.

Ráadásul az a Németh Ákos, aki egy igazi nímand, aki a közéletben semmit nem tett le az asztalra, aki még beszélni sem tanult meg, gazdája, a zavaros hátterű és motivációjú budai milliárdos, Ungár Péter pénzéből okítja a szombathelyieket

– írta Czeglédy a Facebookon.

Nemény most valószínűleg erre is reagálhatott – bár Czeglédy nevét nem említi meg –, szintén a Facebookon és posztjában kiáll Németh Ákos mellett.

Mint írja:

Sokaknak fáj, hogy egységesek és erősek vagyunk. Fáj, hogy megértettük a választók szavát: tegyünk félre minden múltbéli sérelmet, és az igazi ellenféllel küzdjünk meg egy az egyben! Aki ezt nem érti, aki meg akarja bontani az egységet, az – akarva vagy akaratlanul – a Fidesz forgatókönyvét írja!

Nemény András a február 28-ai közgyűlésen.
Nagy Jácint

Íme a teljes bejegyzés:

Kedves változást akaró Barátaim!

Láthatóan nagyon zavarja a Fideszt, hogy Szombathelyen igazi esély van a változásra. Zavarja, hogy együtt jobban megnyertünk egy időközi választást, mint 2014-ben, zavarja, hogy megszerveztük a legnagyobb vidéki tüntetést a rabszolgatörvény visszavonása érdekében, zavarja, hogy aztán el is értük a visszavonást a szombathelyi önkormányzati cégeknél, zavarja, hogy elvettük a többséget a közgyűlésben, és már most léptünk a bérlakáshelyzet javítása, több száz óvodás életkörülményeinek javítása, és mintegy 1400 ember cafeteriájának visszaadása érdekében. Nem csoda, ha folyamatos tűz alatt állunk.

Az elmúlt napokban egyik képviselő-jelöltünket, Németh Ákost érte a legtöbb nemtelen támadás. Polgármester-jelöltként, a közösség vezetőjeként természetes, hogy kiállok mellette, de kiállok mellette azért is, mert hiszem, hogy jó képviselője lesz a KISZ lakótelep – Százhold városrésznek. Együtt valljuk: nem a képviselőnek van körzete, hanem a választóknak van képviselője! Ákos gyerekkora óta ebben a körzetben él, az

árvizes házak

egyikében nőtt fel. Mindenki megismerhette őt segítő programjainkon, azok a legnehezebb sorsú emberek is, akik nem Facebook lájkokban mérik a mindennapjaikat, hisz legtöbbjüknek internet sincs az otthonában. Az elmúlt másfél évben együtt tartottuk a fogadó órákat, maga járt utána a felvetett problémáknak. A múlt héten egy igazán nehéz feladatot kapott: azt kell elérnie a Vasivíz-nél, hogy egy fél utca lakói 17 év után végre megkapják a közműhasználat jogát. Meg fogja oldani!

Sokaknak fáj, hogy egységesek és erősek vagyunk. Fáj, hogy megértettük a választók szavát: tegyünk félre minden múltbéli sérelmet, és az igazi ellenféllel küzdjünk meg egy az egyben! Aki ezt nem érti, aki meg akarja bontani az egységet, az – akarva vagy akaratlanul – a Fidesz forgatókönyvét írja!

Szombathelyen igazi közösség jött létre a változást akaró pártok és civil szerveztek tagjaiból. Itt mindenki mindenkiért küzd, és bárki képes egyéni ambíciójáról lemondani a közösség javára!

Mert nekünk Szombathely az első!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés