Németh Szilárd birkózó akadémiájában landolt a hírhedt Orbán-idézet

Mert az újrahasznosítás fontos.

Na ki találja meg Orbán parancsolatait Németh Szilárd birkózócsarnokában?

– tette fel a kérdést Szabó Szabolcs, a Momentum frakció tagja, Csepel és Soroksár országgyűlési képviselője a Facebook-oldalán. Nemrég ugyanis megosztott egy fotót Németh Szilárd a saját Facebook-oldalán, melyen a birkózó akadémiájában pózol Fekete Péterrel, a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ főigazgatójával és Szabó Lászlóval, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnökével.

Facebook/Németh Szilárd

Úgy tűnik tehát, hogy az újrahasznosítás jegyében a Kozma István Magyar Birkózó Akadémiában talált otthonra az egyik hírhedt Orbán-idézet, A tornateremben is Orbán-idézetek várták a csepeli diákokat September 02. 20:34 amit néhány héttel ezelőtt a felújított csepeli Jedlik Ányos Gimnáziumban tettek fel, majd szedtek le, Eltüntették az Orbán-idézeteket a Jedlik Ányos Gimnázium faláról September 04. 09:14 miután elég nagy vihart kavart.

A Jedlik Ányos Gimnázium igazgatója akkor azt mondta, a dekorációval ők is csak akkor szembesültek, amikor először látták a felújított helyiségeket. Az igazgató mindezt aggályosnak is találta, ezért kérdéssel fordult a fenntartó Belügyminisztériumhoz. A Belügyminisztérium végül az RTL Híradónak csupán annyit válaszolt, ők nem szólnak bele abba, milyen idézetek kerülnek ki az iskola falára.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet