Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Németh Szilárd katonákat toboroz

18 és 55 év közötti jelentkezőket várnak.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az Operatív Törzs mai sajtótájékoztatóján Németh Szilárd honvédelmi miniszterhelyettes elmondta, a honvédok őrzik Magyarország biztonságát. Beszámolt arról, a katonák már több mint 990 idősotthon fertőtlenítését hajtották végre. Idézte Orbán Viktort, aki bejelentette a közfoglalkoztatotti létszámkeret kétszeresére növelését és a honvédségi intenzív toborzását. Erről részleteket is elárult: 18 és 55 éves jelentkezőket várnak, akik elveszítették a munkájukat és vállalnak egy hat hónapos kiképzést, a lakóhelyükhöz minél közelebb. Jelentkezni a toborzóirodáknál és a kormányhivatalokban lehet, erkölcsi bizonyítvánnyal. A hathónapos kiképzés napi 8 órás, a szombatok, a vasárnapok és az ünnepnapok szabadok, az étkezés és az utazás ingyenes, a kiképzés vége eskütétel, utána bárki elmehet, ha szeretne, de folytathatja egy újabb 6 hónapos kiképzéssel, szerződéssel.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés