Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kivonult a Fidesz az országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának üléséről, mert Szél és Soros

Stop Soros, stop Szél Bernadett, stop józan ész.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Németh Szilárd betartotta ígéretét, a Fidesz kivonult a nemzetbiztonsági bizottság csütörtök reggeli üléséről, ahol a napirend szerint az úgynevezett Soros-tervről tárgyaltak volna. A 24.hu tudósítása szerint az ülés elején Molnár Zsolt, a bizottság szocialista elnöke nyilvános ülésre tett javaslatot, amit a bizottság el is fogadott.

Az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának ülése
MTI/Kovács Tamás
Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

Aztán szót kért Németh Szilárd, aki közölte, hogy addig, amíg Szél Bernadett jelen van az ülésen, a Fidesz nem lesz, majd kivonultak. Az ülés ezzel véget is ért,mert a fideszesek nélkül határozatképtelenné vált.

Németh Szilárd már a múlt héten bejelentette Szél Bernadett, a nemzetbiztonsági bizottság tagja nem vehet részt a nemzetbiztonsági bizottsági ülésén 2018. January 15. 17:03 , hogy Szél Bernadett nem vehet részt a bizottsági ülésen, ahol a Soros-tervről tárgyalnak. Ezt azzal indokolta, hogy Szél Bernadett korábban egy olyan szervezettel dolgozott, amit

Soros György fizet

, ráadásul

néhány hónapja Brüsszelben találkozott a Soros György szervezetét méltató Vera Jourová uniós biztossal

.

24.hu

Stop-Soros, Stop-Szél Bernadett. Az LMP nélkül fog ülésezni a Nemzetbiztonsági Bizottság?

Később a Fidesz és a kormánypárti média Szél szakértőjére, Janan Mirwais, aki korábban több fideszes politikusnak is dolgozott közvetett módon szerették volna fogni a dolgot, aki közölte, hogy ez hazugság. Mint mondta:

Magyar állampolgár vagyok, az LMP országgyűlési frakciójának munkatársa, a Migszol nevű szervezettel pedig soha, semmilyen jogviszonyban nem álltam. 1986-ban születtem Kabulban, Afganisztán fővárosában. 1990-től, 4 éves korom óta élek Magyarországon, 2003 óta pedig magyar állampolgár vagyok.

Az ülésről nem tilthatták ki Szél Bernadettet, mivel tagja a bizottságnak, így inkább a fideszesek távoztak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés