Nemzeti konzultációs ívekből építettek falat Orbán irodája elé

Ellenzéki megmozdulás volt a budai Várban Hadházy Ákos és Szél Bernadett vezetésével.

Az aktivisták által összegyűjtött nemzeti konzultációs kérdőívek Orbán Viktor hivatala, a Karmeilta kolostor előtt. "Ezt nem valamiféle háttérhatalom, nem Soros, hanem olyan hús-vér emberek gyűjtötték össze, akiknek elegük van a rendszerből és tenni akarnak" - mondta Hadházy Ákos a magyarnarancs.hu szerint.

Hadházy Ákos valódi konzultáció
Mészáros D. Zsolt

Összesen 260 ezer darab üres ív került hozzájuk, ami Hadházy szerint komoly siker. A kormány azt állítja, hogy nekik 1,8 milliót küldtek vissza, de ennek hitelességében a független képviselők kételkednek. Amikor egy korábbi konzultáció alkalmával meg akarták nézni a kormánynak küldött íveket, akkor sok üres dobozt is találtak. Most is meg akarják nézni a kormányhoz visszakerült íveket, de jelentkezésükre egyelőre nem kaptak választ. - írja a 444.hu.

"Szombathelytől Nyíregyházáig gyűjtöttük össze a nemzeti konzultáció kérdőíveit" - mondta Szél Bernadett. A független képviselő hozzáfűzte, 60 kitelepülésen volt jelen országszerte, majd élete egyik legjobb nyarának nevezte a konzultációs kérdőívek összegyűjtésének időszakát. Szél Bernadett és Hadházy Ákos független képviselő aktivistákkal és szimpatizánsokkal a Hunyadi János út és a Király lépcső találkozásánál. Innen vitték fel az konzultációs kérdőíveket a Karmelita kolostorhoz.

Konzultációs ívek a várban
magyarnarancs.hu

A képviselők szeretnék tovább vinni a lelkesedést, és újabb feladatot adni az embereknek. A propaganda elleni küzdelemben két új célt jelöltek meg: a fizetett kormányzati hirdetések betiltását, és hogy a közmédia élére olyan személyt állítsanak, aki az ellenzéknek is megfelel. Ezért tüntetni hívják október 23-ra az embereket a köztévé Kunigunda utcai székháza elé, és a terv szerint blokád alá veszik az épületet. Hadházy szerint ha százezer ember ott lesz, akkor elérhetik a céljukat. Ha kevesebb, akkor üzenni tudnak a hatalomnak, hogy sokan követelnek változást. - teszi hozzá a 444.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet