Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Intenzív hétfő és extra meglepetések a NeTcar autósiskolánál

A NeTcarral nem csak a vezetést kezdheted el, de ha szerencsés vagy, akkor a fesztiválszezont is, és 5+1 napi fesztiváljegy közül választhatsz! Mutatjuk a részleteket.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A nyári szezon kezdetével Vas megye legfiatalosabb autósiskolája egyedi kedvezményekkel, kihagyhatatlan lehetőségekkel és fesztivál napi belépőkkel várja a jogsira vágyó fiatalokat!

-

Mit is kínálnak pontosan a nyári akció során?

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Egyedi kedvezményeket a tanfolyamindulásokon Vas megye minden kirendeltségén!

Pontosabban 2015. június 29-én hétfőn 9 és 16 órakor induló tanfolyamokra a következő kirendeltségeken 40.000,- forint helyett csak 15.000,- forint lesz az elméleti oktatás díja:

* Szombathely, Wesselényi u. 7.
* Sárvár, Batthyány u. 9.
* Celldömölk, Széchenyi u. 2.
* Körmend, Rákóczi u. 39.

NeTcar

Ezeken a kirendeltségeken az adott napon délelőtt 9 órakor és délután 16 órakor is indítanak nyári intenzív tanfolyamokat!

És ez még nem minden!

Tisztában vagyunk vele, hogy a nyári szezont a fiatalok szívesebben töltik a strandon, mint a tanteremben, így erre is kínálunk megoldást! Minden tanfolyamra beiratkozónak megadjuk a lehetőséget arra, hogy térítés mentesen online, az interneten keresztül tanulhassa a KRESZ-t! Úgy osztod be idődet, ahogy szeretnéd, és csak rajtad múlik, hogy milyen gyorsan jutsz el a hatósági vizsgáig!

Ilyen könnyen nyerhetsz fesztiváljegyet!

Ha a Netcar autósiskolánál tanulsz még fesztivál belépőt is nyerhetsz! A 10 fő feletti létszámmal indított tanfolyamokon fesztivál napi belépőt sorsolunk ki! A nyertes szabadon választhat az alábbi fesztiválok közül:

Unger András

* Volt fesztivál – 07.01 – 07.04. Sopron
* Balaton Sound – 07.08 – 07.12 Zamárdi
* EFOTT – 07.14 – 07.19. Velence
* Fezen – 07.29 – 08.01. Székesfehérvár
* Sziget – 08.10 – 08.17. Budapest
* Strand fesztivál – 08.19 – 08. 22 Zamárdi

Élj szabadon, tanulj kedvezményesen, fesztiválozz a NeTcar autósiskolával idén nyáron!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

(X)

Hirdetés