Nevezzen be egy szombathelyit: keresik az év körforgalmát

Estig pályázhat az, aki szerint akad a környezetében, ismertségében egy becses körforgalom, ami díjazásra érdemes.

Arról ír a vezess.hu, hogy a Magyar Közút Nonprofit Zrt. és a Közlekedéstudományi Egyesület pályázatán nem a legjobb kanyart, vagy gyomorforgást okozó bukkanót, esetleg Balatonra hasonlító kátyút keresik, hanem az Év Körforgalmát.

Erre egészen 2024. április 15-ig van lehetőség, azaz a mai napon.

A kiírás szerint összesen 10 körforgalmat választ majd ki a zsűri, hogy egy online szavazáson dőljön el a rangos elismerés. A szakemberek célja, hogy felhívják a figyelmet az egyik legbiztonságosabb csomóponti típus egyre változatosabb megoldásaira és elismerje az azokat tervező és üzemeltető szakemberek munkáját.

A rangos díjat 2024. május 10-én, A Közlekedési Kultúra Napjának országos nyitórendezvényén, a Művészetek Palotájában hirdetik ki. Ezt követően a győztes körforgalomba külön emléktáblát helyeznek majd el a szervezők.

A pályázattal kapcsolatos bővebb információk a Közlekedési Kultúra Napja hivatalos weboldalán érhetők el.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek