Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Eddig: 0 0 0 0 0 0 0 / 2 500 000 Ft, még 0 nap

Nézze, milyen szép volt a szombathelyi víztorony a reggeli ködben

Olvasónkat megihlette a reggeli látvány, le is fotózta.

Tejfehér ködös, őszi reggelre ébredhettünk Szombathelyen. Ha valaki fentről nézi ilyenkor a várost, azt fogja látni, hogy csupán néhány magas épület kandikál ki a ködlepel alól. Például a szombathelyi víztorony.

Boros Norbert/olvasó

Olvasónk nem is tétovázott, gépet ragadott és megörökítette a látványt, ahogy az épület csúcsa éppen csak kilátszik.

Boros Norbert/olvasó

A világ legködösebb szárazföldi területe egyébként Kaliforniában és Argentínában található. Bizonyos részein a ködös napok száma egy évben több mint 200.

Nálunk Magyarországon elég változó, nagyjából évi 20 és 100 közötti ködös nap jut.

Boros Norbert/olvasó

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Időjárás