Nincs elég orvos: szünetel az ellátás az ózdi kórház gyermekosztályán július közepéig

Miskolc segít be.

Július közepéig szünetel az ellátás az ózdi kórház gyermekosztályán - közölte az RTL. Napközben a járóbetegeket ellátják a szakrendelésen, de délután négy órától másnap reggelig a várostól hatvan kilométerre, kocsival nagyjából egy órányira lévő Miskolcra kell a beteg gyerekeket szállítani.

Az ellátás szüneteltetésének az az oka, hogy nincs elég orvos. Az intézmény azt közölte, hogy balesetet szenvedett egy gyermekgyógyász, ezért nem tudják biztosítani a kórházi ellátást.

Egy nyilatkozó édesanya azt mondta, ultrahangos vizsgálatra kértek volna időpontot, de csak Miskolcra vagy az ózdi kórházba július második felére kaptak. A kórház azt írta, az átmeneti időszak alatt minden gyermek megkapja az állapotának megfelelő ellátást.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek