Nincs lepapírozva Halmosi szerződése?

Mindenben megegyezett a Haladás és a focista, de a szerződés még nem jutott el az MLSZ-hez. Halmosi menedzsere adminisztrációs hibára gyanakszik, a klub ügyvezetője azt mondja, mindent aláírt.

A zuhanyhíradó szerint bár Halmosi Péter január óta edz a Szombathelyi Haladással, nincs aláírt szerződése a csapattal. A több fórumon is megjelent hírnek próbáltunk utánajárni. Először Deéry Attilánál, a klub ügyvezetőnél érdeklődtünk.

– A focistával kapcsolatos minden papírt aláírtam, ami elém került – mondta az ügyvezető. Halmosival Illés Béla tárgyalt, így nem tudom, hogy van-e még olyan szerződés, amit alá kell írni.

Próbáltuk elérni Halmosi Pétert is, Ő azonban nem akart az ügyről nyilatkozni.

Sikerült viszont beszélni menedzserével, Vladan Filipoviccsal, aki megerősítette, valóban nincs hivatalos szerződése a játékosnak.

– Nem tudom megcáfolni az információt. Valóban nincs hivatalos, az MLSZ-hez leadott szerződés. Mindenben megállapodtunk a klubbal, és a magunk részéről mindent alá is írtunk. Remélem, hogy órákon, napokon belül sikerül megoldani ezt az ügyet.

Mit írt alá Halmosi?
Mészáros Zsolt

Filipovics a késlekedés mögött adminisztrációs hibát sejt.

De akkor mit írt alá Halmosi?

A focista Szombathelyre való visszatérését bejelentő sajtótájékoztatón alpolgármesterek gyűrűjében, fényképezőgépek csattogása mellett írta alá szerződését. Legalábbis akkor azt hittük, hogy a szerződését. Kérdés, hogy akkor mit is írt alá Halmosi?

Ami azonban a nagyobb baj, hogy amíg Halmosi Péter szerződése nem érkezik meg az MLSZ-be, addig a focista hivatalos meccsen nem is léphet pályára a Haladás színeiben.

Természetesen próbáljuk elérni a szövetséget, hogy kiderüljön, a késés miatt veszélyben van-e Halmosi bemutatkozása?

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport