Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Korlát mentette meg a Fiatot a patakmedertől Szombathelyen

Fékezés nélkül hajtott az oldalába egy másik autó.

Az Állj, elsőbbségadás kötelező! tábla ellenére hajtott be a Rohonci útra a Bem József utcából egy Nissan vezetője Szombathelyen. A menetirány szerinti bal oldalról egy szabályosan közlekedő Fiat érkezett. A szabálytalan sofőr megijedt, de nem a fékre lépett.

TM/Nyugat.hu

A belváros felől Olad városrész felé tartott a Rohonci úton egy Fiat. A Bem József utca kereszteződésénél a sofőr észrevette, hogy az alárendelt útról érkező Nissan nem áll meg, hanem féktávolságon belül elé hajt.

TM/Nyugat.hu

„Szemből éppen nem érkezett jármű, ezért balra húztam a kormányt, hogy elkerüljem az ütközést, de a sofőr nem fékezett, sőt… A Nissan az autóm jobb oldalának ütközött és irányíthatatlanul nekiütköztem a korlátnak” – mondta el kérdésünkre a Fiat vezetője. A járművet a korlát mentette meg attól, hogy lerobogjon a töltésen, egyenesen a Perint patak medre felé.

TM/Nyugat.hu

A baleset okozója információnk szerint nagyon megijedt, amikor látta a felé tartó Fiatot és rémületében nem a fékre lépett.

Személyi sérülés nem történt, a Nissan vezetője elismerte a felelősségét a balesetért.

TM/Nyugat.hu

A műszaki mentés befejezéséig az Olad felől érkezőket és az Ausztria irányába tartókat is a Bem József utcába terelte a rendőrség. Időnként kisebb torlódás alakult ki, illetve akadt olyan sofőr, aki nem értette meg, hogy ha a buszt engedték az eredeti útvonalán közlekedni, akkor neki miért nem lehet ugyanezt megtenni, személyautóval?

TM/Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló

Tovább az oldalra