Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egy nő vette rá a férfit, hogy rabolja ki a szombathelyi Váci utcai dohányboltot

A zsákmányolt 110 ezer forintot elfelezték. A nőt is letartóztatták.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Szombathelyi Járási Ügyészség indítványozta vasárnap annak a nőnek a letartóztatását, aki rávette a társát, hogy raboljon ki egy dohányboltot Szombathelyen 2020. májusában – olvasható a Vas Megyei Főügyészség közleményében.

A megalapozott gyanú szerint a nő elvitte a társát – egy férfit – autóval a dohánybolthoz, ahová bement, hogy felderítse a terepet és vásárolt is. Ezt követően a nő visszament a gépkocsihoz és átadott egy airsoft típusú fegyvert a társának.

A férfi bement a boltba, ahol ekkor nem volt rajta kívül vásárló, és kért az eladótól egy doboz 1.470 forint értékű cigarettát.

A férfi eltette a cigarettát, majd elővette az airsoft fegyvert, ráfogta az eladóra és követelte a bevételt.

A fegyveres rabló a dohánybolt előtt, Szombathelyen
112press.hu

Az eladó megijedt, kitett a pultra 110.000 forintot, amit a férfi eltett, majd távozott az üzletből.

A nő és a férfi később elfelezték a zsákmányt a férfi lakóhelyén.

Az ügyészség a szökés és elrejtőzés, valamint a bűnismétlés veszélye miatt indítványozta a gyanúsított letartóztatásának elrendelését.

A fegyveres rabló a szombathelyi dohányboltban
112press.hu

A Szombathelyi Járásbíróság nyomozási bírója 2020. október 18. napán elrendelte egy hónapra a gyanúsított letartóztatását az ügyészi indítvánnyal egyezően.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

112press

Hirdetés