Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nocsak: a jövő hét elejétől "sunyi lehűlés" kezdődik

Erre kíváncsiak vagyunk.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nem hidegfront hozza a változást, hanem alig érzékelhetően, napi 1-1 fokos bukdácsolással indulhat meg a hőmérséklet-csökkenés rövidesen a Kárpát-medencében. Így bő egy hét alatt fokozatosan, kb. 6-7 fokot hűl le a levegő. A trend úgy nézhet ki, hogy a maximum-hőmérséklet egyik nap egy fokkal magasabban, következőn kettővel alacsonyabban alakul, mint az előzőn napon (főleg a jövő hét végén lehet némi megtorpanás ill. visszamelegedés). "Ezzel az őszi fordulatnak semmiképpen sem nevezhető változással nagyjából azt érjük el, hogy a hosszú hétvégére a hőmérséklet nagyjából a sokévi átlagra - 24-25 fokra áll majd be - a jelenlegi számítások szerint. A változtatás jogát persze fenntartjuk" – írja a közösségi oldalon a meteorológiai szolgálat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Időjárás

Hirdetés