Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megszűnt a Haladás VSE női kézilabda csapata

A hírt maga az egyesület közölte, ezzel egy női kézilabda csapata marad Szombathelynek.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

"Tisztelt Sportolóink, Kedves Szülők!

A Haladás VSE kézilabda szakosztálya a 2020-21-es szezonban nem indít női bajnokságokban szerepeltethető csapatokat. Ezt a sajnálatos és nehéz döntést kellett meghoznunk, mivel az anyagi és személyi lehetőségeink és feltételeink is korlátozottak. Ezért a versenyrendszerekben induló csapatok számát csökkentenünk kellett.

A női kézilabda-utánpótlás nevelésre és sportolásra vonatkozó igényt Szombathelyen és környékén több klub is magas színvonalon látja el, így biztosítottnak látjuk sportolóink jövőbeni lehetőségeit. A jövőben a Haladás VSE kézilabda szakosztálya a fiú kézilabda utánpótlás-nevelés magas színvonalú ellátását tűzte ki céljául.

Természetesen a versenyzőinknek a zökkenőmentes váltás érdekében az átigazolásokhoz minden segítséget megadunk és a nevelési költségtérítéseket elengedjük! A Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia nyitott volt klubunk megkeresésére és fogadja a továbbiakban is kézilabdázni vágyó lányokat."

Ezt a rövid közleményt a Haladás VSE tette ki a hivatalos oldalára .

A Haladás VSE női csapata az utóbbi időben sokkal gyengébben teljesített, mint a város másik csapata, az SZKKA, utóbbiak idén ismét az NB1-ben indulnak.

Pedig az SZKKA nem volt az előző városvezetés kedvence, a fideszes városvezetés és Hende Csaba a HVSE csapatát támogatta. Az SZKKA-t az új sportkomplexumba sem engedték be, így kénytelenek voltak Répcelakon edzeni és játszani. Tavaly júniusban utasította az új többség a sportkomplexum akkori vezetőjét, a Fidesz-tag Gál Sándort, hogy kössön megállapodást az SZKKA-val, ez a megállapodás nem született meg.

Októberben a közgyűlés le is váltotta Gált, aki egyébként a Haladás VSE női csapatánál is tevékenykedett. Az SZKKA most a Savaria Arénában játssza a meccseit.

A HVSE így most nem indít női kézilabdacsapatot, és Szombathelynek egy ilyen csapata lesz, az SZKKA.

Egy szerkesztőség fenntartása nagyon sok pénzbe kerül. Segítsd a Nyugat.hu munkáját, mert a függetlenségnek ára van! December 3-tól 20-ig tartó kampányunkban kétmillió forintot szeretnénk összegyűjteni. Ezt a pénzt elsősorban az újságírók bérére szánjuk, hogy a valóban fontos ügyekkel foglalkozhassanak. Itt támogathatsz és tudhatsz meg többet a kampányunkról.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés