Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megszűnt a Haladás VSE női kézilabda csapata

A hírt maga az egyesület közölte, ezzel egy női kézilabda csapata marad Szombathelynek.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

"Tisztelt Sportolóink, Kedves Szülők!

A Haladás VSE kézilabda szakosztálya a 2020-21-es szezonban nem indít női bajnokságokban szerepeltethető csapatokat. Ezt a sajnálatos és nehéz döntést kellett meghoznunk, mivel az anyagi és személyi lehetőségeink és feltételeink is korlátozottak. Ezért a versenyrendszerekben induló csapatok számát csökkentenünk kellett.

A női kézilabda-utánpótlás nevelésre és sportolásra vonatkozó igényt Szombathelyen és környékén több klub is magas színvonalon látja el, így biztosítottnak látjuk sportolóink jövőbeni lehetőségeit. A jövőben a Haladás VSE kézilabda szakosztálya a fiú kézilabda utánpótlás-nevelés magas színvonalú ellátását tűzte ki céljául.

Természetesen a versenyzőinknek a zökkenőmentes váltás érdekében az átigazolásokhoz minden segítséget megadunk és a nevelési költségtérítéseket elengedjük! A Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia nyitott volt klubunk megkeresésére és fogadja a továbbiakban is kézilabdázni vágyó lányokat."

Ezt a rövid közleményt a Haladás VSE tette ki a hivatalos oldalára .

A Haladás VSE női csapata az utóbbi időben sokkal gyengébben teljesített, mint a város másik csapata, az SZKKA, utóbbiak idén ismét az NB1-ben indulnak.

Pedig az SZKKA nem volt az előző városvezetés kedvence, a fideszes városvezetés és Hende Csaba a HVSE csapatát támogatta. Az SZKKA-t az új sportkomplexumba sem engedték be, így kénytelenek voltak Répcelakon edzeni és játszani. Tavaly júniusban utasította az új többség a sportkomplexum akkori vezetőjét, a Fidesz-tag Gál Sándort, hogy kössön megállapodást az SZKKA-val, ez a megállapodás nem született meg.

Októberben a közgyűlés le is váltotta Gált, aki egyébként a Haladás VSE női csapatánál is tevékenykedett. Az SZKKA most a Savaria Arénában játssza a meccseit.

A HVSE így most nem indít női kézilabdacsapatot, és Szombathelynek egy ilyen csapata lesz, az SZKKA.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés