Nostradamus jóslata szerint II. Erzsébet halála a királyi család uralkodásának végét jelenti

A francia jós állítólag nem csak előre látta, mi fog történni Erzsébet királynő halála után, de le is írta mindezt.

Sokan igazi látnoknak tartják Michel de Nostredame-ot, avagy latinosított nevén Nostradamust, aki Centuriák (avagy A próféciák) címen vetette papírra jövendöléseit.

Nostradamus - II. Erzsébet
AFP

Egyesek szerint pontosan látta Hitler hatalomra kerülését, mindkét világháborút, a Hirosima és Nagaszaki elleni atomtámadásokat, míg mások úgy vélik, versei túl rejtélyesek, túlságosan is sokféleképpen értelmezhetőek. Tagadhatatlan azonban, hogy jóslatai fél évezrede tartják izgalomban az utókort, máig hatalmas az érdeklődés irántuk - írja a Bors .

II. Erzsébet halálával azon sorai kerültek előtérbe, amik alighanem épp ezen esemény következményeit rögzítették. Sokak szerint a sorok egyértelműen említik Vilmost és Harry herceget, valamint Beatrix hercegnőt, azaz Erzsébet unokáit, és arra utalnak, hogy az uralkodónő halálával a királyi család uralkodása is véget ér, azaz az Egyesült Királyság megszűnik monarchia lenni - írja a lap.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű