Nostradamus szerint a 2021-es év

Hat rémisztő jóslat, és egyik sem a világbékéről vagy a globális felmelegedés megfékezéséről szól, sőt.

Ha Nostradamus jóslatain múlik, akkor könnyen előfordulhat, hogy 2021 nemhogy jobb, hanem sokkal rosszabb lesz 2020-nál, írja a Mirror nyomán az szmo.hu . A XVI. században élt francia asztrológus hat jóslata közül egyik sem a világbékéről vagy a globális felmelegedés megfékezéséről szól, sőt.

1. - Nostradamus szerint egy orosz tudós létrehoz egy biológiai fegyvert, ami elég rossz hír az emberiség számára. A mesterséges úton készített vírus az embereket zombikká változtatja, a folyamat pedig végül a teljes kihaláshoz vezet, és "az egész világ véget ér".

2. - 2021-ben egy soha nem látott méretű éhínséggel is szembe kell nézni az emberiségnek a francia asztrológus szerint. Úgy fogalmaz, hogy "A Nagy Mozgató megújítja a korokat", ennek nyomán pedig többek között pestis és bibliai éhezés várhat ránk.

3. - Ennél valamivel kézzel foghatóbbnak tűnik a harmadik jóslat, mely szerint komoly napviharok nehezítik az életünket jövőre. "Látni fogjuk a víz felemelkedését és föld alá zuhanását", mondja a próféta, aki szerint a pusztulás nyomában tömeges migráció kezdődhet, miközben bolygóméretű háború bontakozik ki a megmaradt természeti erőforrásokért.

4. - Több természeti csapás is kialakul majd a bolygót érő aszteroida-találat miatt, legalábbis ezt jósolja Nostradamus. Erre a legnagyobb esély május 6-án kínálkozik, amikor a 2009 KF1 jelű kisbolygó a NASA szerint megközelíti a Földet. A gizai piramis méretével megegyező aszteroida becsapódása egy 230 kilotonnás robbanást idézne elő. A miheztartás végett ez 15 hiroshimai atombomba felrobbanásával lenne egyenértékű.

5. - Aki Kaliforniában él, vésse jól az eszébe 2021. november 25-ét. Nostradamus szerint ugyanis ezen a napon döbbenetes erejű földrengés rázza meg az amerikai államot, rengeteg ember halálát és egy sor további csapást előidézve.

6. - A hatodik jövendölés szerint a katonák fejébe chipeket kezdenek ültetni. Ezek a fejlett szuperkatonák pedig különösen fontos szerepet játszhatnak majd az emberi faj megmentésében.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű