Nostradamus szerint a 2021-es év

Hat rémisztő jóslat, és egyik sem a világbékéről vagy a globális felmelegedés megfékezéséről szól, sőt.

Ha Nostradamus jóslatain múlik, akkor könnyen előfordulhat, hogy 2021 nemhogy jobb, hanem sokkal rosszabb lesz 2020-nál, írja a Mirror nyomán az szmo.hu . A XVI. században élt francia asztrológus hat jóslata közül egyik sem a világbékéről vagy a globális felmelegedés megfékezéséről szól, sőt.

1. - Nostradamus szerint egy orosz tudós létrehoz egy biológiai fegyvert, ami elég rossz hír az emberiség számára. A mesterséges úton készített vírus az embereket zombikká változtatja, a folyamat pedig végül a teljes kihaláshoz vezet, és "az egész világ véget ér".

2. - 2021-ben egy soha nem látott méretű éhínséggel is szembe kell nézni az emberiségnek a francia asztrológus szerint. Úgy fogalmaz, hogy "A Nagy Mozgató megújítja a korokat", ennek nyomán pedig többek között pestis és bibliai éhezés várhat ránk.

3. - Ennél valamivel kézzel foghatóbbnak tűnik a harmadik jóslat, mely szerint komoly napviharok nehezítik az életünket jövőre. "Látni fogjuk a víz felemelkedését és föld alá zuhanását", mondja a próféta, aki szerint a pusztulás nyomában tömeges migráció kezdődhet, miközben bolygóméretű háború bontakozik ki a megmaradt természeti erőforrásokért.

4. - Több természeti csapás is kialakul majd a bolygót érő aszteroida-találat miatt, legalábbis ezt jósolja Nostradamus. Erre a legnagyobb esély május 6-án kínálkozik, amikor a 2009 KF1 jelű kisbolygó a NASA szerint megközelíti a Földet. A gizai piramis méretével megegyező aszteroida becsapódása egy 230 kilotonnás robbanást idézne elő. A miheztartás végett ez 15 hiroshimai atombomba felrobbanásával lenne egyenértékű.

5. - Aki Kaliforniában él, vésse jól az eszébe 2021. november 25-ét. Nostradamus szerint ugyanis ezen a napon döbbenetes erejű földrengés rázza meg az amerikai államot, rengeteg ember halálát és egy sor további csapást előidézve.

6. - A hatodik jövendölés szerint a katonák fejébe chipeket kezdenek ültetni. Ezek a fejlett szuperkatonák pedig különösen fontos szerepet játszhatnak majd az emberi faj megmentésében.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű