Novák havat hányt, Orbán sütizett az unokákkal

Mindezt a karácsony tiszteletére, természetesen.

De jó, fehér karácsony - örvendezett Facebook-oldalán Novák Katalin, s ennek örömére el is készült a propagandakép, amelyen elnökasszony hányja a havat, tehát hóhányó.

Más kérdés, hogy tegnap, amikor a fotózkodás történt, még nem volt karácsony, ellenben ma, amikor már van, hó nincsen, mert elolvadt. De szép ez így is.

Novák Katalin - karácsony
Facebook

Orbán Viktornak más imzsára volt szüksége, így hát ő unokás képet posztolt "Mézeskalács nélkül nincs karácsony. Már csak egyet kell aludni!" - szöveggel, de mára ő is elfeledte a szent napot. A rajongók viszont ennek is örültek. Nagyon.

Orbán - karácsony
Facebook
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű