Novák Katalin alkalmatlan a posztjára – így véli Donáth Anna

Azt írja, Novák Katalin már a megválasztása pillanatában is alkalmatlan volt hivatalára, de most olyan határokat lépett át, amit nem az alkalmatlanság, hanem a társadalomra veszélyesség kategóriájába sorolná.

A Momentum elnöke szerint a köztársasági elnök alkalmatlan a posztjára – ezt írta Facebook-oldalán Donáth Anna azzal kapcsolatban, hogy Novák Katalin köztársasági elnök a pápalátogatást kihasználva kegyelemre méltónak találta a bicskei gyermekotthon egykori igazgatóhelyettesét.

A pedofília miatt jogerősen elítélt V. János igazgató 2004 és 2016 között legalább 10 kiskorú fiút zaklatott.

Az a férfi kapott most elnöki kegyelmet, akit bűntársként ítéltek el, miután fedezte a gyerekotthon akkori pedofil igazgatóját. Ő a jogerős bírósági ítélet szerint tudott arról, hogy az igazgató több gyereket is molesztált, hamis vallomást is írt az egyik gyerek nevében, majd a gyereket arra akarta kényszeríteni, hogy azt alá is írja. A férfit mindezekért jogerősen 3 év 4 hónap börtönre ítélték, de hiába számított jogerősen is bűnösnek, a kiszabott büntetését nem kell letöltenie, sőt a kegyelem értelmében büntetett előélete sem lesz.

Donáth Anna azt írja, Novák Katalin már a megválasztása pillanatában is alkalmatlan volt hivatalára, de most olyan határokat lépett át, amit nem az alkalmatlanság, hanem a társadalomra veszélyesség kategóriájába sorolná.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek