Novák Katalin lemondott

Az utolsó kormányülésén vett részt.

"Az utolsó kormányülésem. December 31-ével lemondok a családokért felelős miniszteri tisztségemről, hogy minden erőmmel az előttem álló feladatra készülhessek" – írta a Facebookon Novák Katalin, hiszen, mint a tegnapi Kormányinfón Orbán Viktor: Novák Katalin a köztársasági elnökjelölt 2021. December 21. 11:01 kiderült, őt javasolta a köztársasági elnöki posztra Orbán Viktor.

Novák Katalin erre reagálva szintén a Facebookon azt írta még tegnap, hogy „Magyarországot képviselni, az egész magyar nemzetet szolgálni – erre az embert próbáló feladatra készülök hittel, lélekkel, szívvel. A köztársasági elnök jelölti felkérést tisztelettel vállalom. Maradok, aki vagyok” .

Novák Katalint márciusban választhatják köztársasági elnökké.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet