Novák Katalin nem írta alá az orosz agressziót elítélő nyilatkozatot

Közép- és Kelet Európa államfői közös nyilatkozatban ítélték el az orosz agressziót és álltak ki Ukrajna mellett. A nyilatkozat aláírói közül látványosan hiányzik Novák Katalin magyar államfő.

Lett, észt, román, lengyel és cseh elnökök neve szerepel aláíróként annál a nyilatkozatnál, amiben a közép- és kelet-európai országok államfői elítélték az orosz agressziót és az ukrajnai annexiót, írta meg a Napunk nyomán a Telex . A V4-ek közül egyedüliként Magyarország köztársasági elnöke, Novák Katalin neve nem látható az aláírók között, holott Magyarország Ukrajna egyik szomszédja is egyben. Azt már a hvg.hu írta, hogy míg a szlovák elnök a hivatalos oldalán is közzétette a nyilatkozatot, addig Novák Katalin oldalán semmi sem utal arra, hogy egyáltalán létezik ilyen.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Valódi tájékoztatásra vágysz? Vagy elég a propaganda? Dönthetsz! Támogasd a Nyugat.hu-t