Novák Katalin után most azt kutatják, mennyire népszerű az emberek körében Szalay-Bobrovniczky Kristóf

Többek között azt kérdezi a Call Express, hogy milyennek kell lennie egy honvédelmi miniszternek és ehhez képest milyen Szalay-Bobrovniczky.

Novák Katalin után Mérik, hogy le kellene-e mondania a kegyelmi ügy miatt Novák Katalinnak February 08. 18:56 most Szalay-Bobrovniczky Kristóf népszerűségére kíváncsi a Call Express - írja a hvg.

Mint írják, egyik olvasójukat hívták fel a cégtől. Ezúttal viszont a Magyar Honvédségre és Szalay-Bobrovniczky Kristófra irányultak a kérdések. Többek között olyan fontos dolgokra voltak kíváncsiak, minthogy

 • követi-e a közösségi médiában a honvédelmi minisztert,
 • mi jut róla először eszébe,
 • milyen véleménye van róla,
 • emellett különböző szempontok szerint kellett skáláznia, szerinte milyennek kell lennie egy honvédelmi miniszternek és ehhez képest milyen Szalay-Bobrovniczky.
 • A kutatást ezúttal is a Call Express végzi. 2021-ben a Népszava arról számolt be, hogy „közvélemény-kutatás címszó alatt a Fidesznek kedves sugalmazásokat terítettek névtelen operátorok”. Akkor olyan kérdéseket tettek fel többek között, hogy a hívott fél „támogatná-e az LMBTQ-mellett kiálló Márki-Zay Pétert; melyik szimpatikusabb önnek, a migránspárti Brüsszel, vagy a határok sérthetetlenségét védő magyar kormány?”

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Közélet