Eddig: 1 671 363 / 3 000 000 Ft, 80 támogató. Még6nap.
Légy része az igazságnak!

Nyáresti piknikkoncert a Ferences-kertben – Finom zene, finom étel, finom bor...

Kell ennél több egy langymeleg nyári estén? Július 16-án 20 órától a Történelmi Témaparkban mindezt megkapod egy csomagban, a Savaria Turizmus Kft. szervezésében.

Idősebbek talán emlékeznek arra az időre, amikor még káposzták nőttek a Ferences-kertben. A Savaria Történelmi Karnevál elindulásával Történelmi Témaparkként elsősorban római katonák otthonává vált a belvárosi kert, újabban azonban fiatalos, trendi programok is helyet kapnak itt. Ilyen volt például a Napközi, aminek augusztusban folytatása is lesz.

Lutor Katalin

Most hétvégén – szombaton este – kellemes bárhangulatot varázsolnak a szervezők a Témaparkba. Igazi nyáresti lazulós, borozós, finomságokat kóstolgatós, fűben üldögélős koncert várja a nagyérdeműt, ahol a zenét a 2011-ben alakult Merry Go Round Duo, azaz Hajdú Anett és Bokor Ádám szolgáltatja.

Merry Go Round Duo

Az ének-gitár felállású duó sok budapesti klubkoncertet követően bejárta a világot: fél évig Cipruson zenélt, majd huzamosabb ideig Bahrain egyik leghíresebb szállodájának, a The K Hotelnek lett a zenekara. Fő profiljuk az igényes lounge zene, amit híres örökzöld vagy éppen mai slágerekkel ötvöznek. Műsorukban – Gershwintől Bruno Marsig – mindenféle stílusú dal megtalálható.

A koncertre érkező, előre beregisztrált vendégeket kétszemélyes, finomságokkal megpakolt piknikdobozokkal várják, amiben péksütemények, sajt-, sonka- és zöldségválogatás, házi lekvár, vaj, gyümölcssaláta lapul a hozzá illő ital társaságában a Víztorony Bár és Bisztró szervírozásában.

Lutor Katalin

Belépő: Két személyre 4.000 forint, ami tartalmazza a kétszemélyes piknikdoboz árát. A piknikdobozok száma limitált, ezért REGISZTRÁCIÓ KÖTELEZŐ, amit július 14-én 14 óráig lehet megtenni ide kattintva.

A regisztrációs határidő után jelentkezők a koncertre térítésmentesen beléphetnek, de számukra a piknikdobozt garantáltan nem tudják biztosítani.

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

(X)