Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Nyergesvontatóval, kürtszóval érkezett a vőlegény a szombathelyi templomhoz

A hangos kürtszó és dudálás ezúttal nem egy balesetveszélyes szituáció kísérője volt a Szent Imre herceg utcai körforgalomnál.

A dudálás általában balesetveszélyt, stresszt és indulatokat jelez a hétköznapokban. A kamionok kürtje pedig alaposan megrezegteti a dobhártyákat. Ezúttal azonban egy vidám menetet örökítettünk meg a szombathelyi Szent Imre herceg utcában.

A vőlegény nyergesvontatóval érkezett Csóka Fannihoz
TM/Nyugat.hu

A feldíszített Volvo és a mögötte érkező, szintén virágdíszes autók egyértelművé tették, hogy hamarosan egy pár köti össze tartósan az életét. A nyergesvontató betolatott a Krisztus Király templom udvarába és a vőlegény, Lacsics Gábor szállt ki belőle.

Mint kiderült, a hozzátartozók sem tudták, mivel érkezik a vőlegény és ezt neki is csak az utolsó pillanatban árulták el a barátai. A fiatalember ragyogott a boldogságtól, amikor kiszállt a járműből és odalépett választottjához, Csóka Fannihoz.

Feldíszített Volvo
TM/Nyugat.hu

Az ifjú párt lefényképezték a kamion előtt, ezután tettünk fel a vőlegénynek néhány gyors kérdést, mindenféle előzetes egyeztetés nélkül, de ezt egyáltalán nem bánták és hozzájárultak ahhoz is, hogy a felvételt róluk és a dudáló nyergesvontatóról olvasóinkkal is megosszuk.

A kamion egyik kísérőautója, egy Renault Koleos
TM/Nyugat.hu

A fiataloknak nagyon sok boldogságot kívánunk!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló

Tovább az oldalra