Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Lakossági fórumot kér a szombathelyi hajléktalanszálló áthelyezése miatt az ellenzéki képviselő

Kelemen Krisztián (DK) Puskás Tivadar polgármesternek (Fidesz) írt nyílt levelet.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tisztelt Dr. Puskás Tivadar Polgármester Úr!

Tekintettel arra, hogy a 2016. decemberi Bizottsági üléseken elvi döntés született arról, hogy a városvezetés át szándékozik költöztetni a Zanati út 1. szám alatt található hajléktalan szállót a Joskar-Ola lakótelep déli oldalára, a Mikes Kelemen utca végébe, pontosabban a Szent Gellért utca 4. szám alá, kérem a tisztelt Polgármester Urat, hogy erről a részleteket tárja a nyilvánosság elé és nyílt lakossági fórum keretében tartson lakossági egyeztetést az ügyben!

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Az én dolgom, mint a Joskar-Ola lakótelep önkormányzati képviselője, hogy képviseljem a lakosságot, és a lakók érdekeit, a Polgármester Úrnak pedig kötelessége a lakosságot tájékoztatni a tervezett átköltöztetésről, mivel a lakók bőrére megy a vásár.

Bízom abban, hogy a tisztelt Polgármester Úr is belátja, hogy egy ilyen horderejű, a lakók életét több évtizedre meghatározó kérdésben nem dönthetnek a lakók megkérdezése nélkül!

Maradok tisztelettel:

Kelemen Krisztián
a Joskar-Ola lakótelep önkormányzati képviselője

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés