Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Asztalfoglalás érkezési sorrendben: pénteken SEK gólyabál!

A sok évközbeni lazáskodás közepette most teljesül végre minden hallgató álma, és nyakkendőt, kosztümöt ránthat magára.

A gólyatáboros szivatásos, bénázásos, vonulásos, össznépi egymást összekenős marhulások után érthetően megborul kicsit a világ rendje, amit illik visszabillenteni. Mondjuk egy keményvonalasabb bálozással. Simuljon az a gallér, katonásan álljanak a hajszálak, rendpártian lebbenjen a szoknya! Röviden így lehet összefoglalni a gólyabál lényegét, ami persze valójában megint csak a nehézsúlyú leittasodást jelenti, de ezt nem mondjuk ugye ki, hanem azt mondjuk, hogy jaj be szépen pukkant a pözsgő.

De a lényeg, hogy szombathelyi viszonylatban minderre november 8-án este nyolctól kerül sor a Rumi Rajki sétányi Tó vendéglőben, ahol lesz nyitótánc és gólyaeskü, bálkirály és bálkirálynő választás, tomboló tombola és FANTASZTIKUS TEHETSÉGÉVEL mindenkit elkaszáló Kasza Tibi. Valamint:

Nyugat.hu

Hallgatói jegy elővételben 1500 forint, külsősöknek 2000 forint, a helyszínen mindenkinek szintén 2000 forint. Az ár tartalmazza a ruhatár árát is, asztalfoglalás érkezési sorrendben, hallgatói jegy csak diákigazolvánnyal vagy hallgatói jogviszony igazolással érvényes!

És akkor BULIKA!!!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

(X)

Tovább az oldalra