Ma még megteheted! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak!

Neked semmibe sem kerül, a hiteles újságírás pedig most különösen fontos.

Nyugat.hu - A legolvasottabb vidéki független hírportál Magyarországon

Talán nem tudod, de a Nyugat.hu egy nonprofit szervezet, a a Nyugat Média és Világháló Egyesület kiadásban működik. Tehát címkézheted nekünk adód 1%-át. Régóta írunk neked, hiszen az első magyar online médiumokkal, például az Indexel együtt indultunk, 1999-ben.

Mi vagyunk a Budapesten kívüli legolvasottabb független hírportál. Vas megye az egyetlen olyan megye Magyarországon, ahol nem egy kormányközeli médium, hanem egy független hírportál az első számú hírforrás. Ma már országos szinten is hiteles tájékozódási pontnak számítunk. Mindig fontosnak tartottuk olvasóink képviseletét, a hatalom ellenőrzését, s hogy veletek együtt, a ti támogatásotokkal készítsük a Nyugatot.

Adód 1%-ával segítesz, hogy megmutassuk neked, mi történik körülötted!

Arra kérünk, hogy személyi jövedelemadód 1%-át címkézd a Nyugat.hu-nak, hogy ezzel is támogasd a független újságírást! Május 20 éjfélig az 1%-ról akkor is rendelkezhetsz utólag, ha már beadtad az adóbevallásodat. Az erről szóló űrlapot külön is beküldheted. Ha te már másnak címkézted az adód 1%-át, kérjük, oszd meg ezt az információt olyanokkal, akik még nem éltek ezzel a lehetőséggel.

 • Egy rövid videóban megmutatjuk, hogyan nyilatkozhatsz 1%-odról két perc alatt elektronikusan . Ehhez Ügyfélkapu azonosítóval kell rendelkezned. Csak a következő adatokat kell megadnod:

  Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18

 • Ha inkább papíralapon küldenéd be az 1% nyilatkozatodat , ide betettük neked a 20EGYSZA sablonnyomtatványt. Ha ezt kinyomtatod, már csak a személyes adataidat kell megadnod, illetve egyesületünk adószámát. A nyomtatott nyilatkozat postázási címe az állandó lakhelyed függvénye. A postázási címet innen tudod kinézni.

 • Köszönjük Neked!

  Mészáros D. Zsolt

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Egyéb